Bediening
Wilt u de buitenste zone (fig.5) bijschakelen, dan schuift u de regelaar op het punt-symbol (fig.6 - 1). In de indikator verschijnt links-boven een punt (fig.6 - 2). Met de regelaar bedient u nu beide zones tegelijk. Op elk gewenst moment kunt u de buitenste zone uitschakelen door de regelaar op het punt-symbool te schuiven. De punt in de indikator verdwijnt en u bedient met de regelaar nu weer alleen de binnenste zone.
fig. 5
fig. 6
Warmhouden "L" Schuift u een regelaar maar net uit de 0-stand, dan verschijnt in de betreffende indikator een "L". De betreffende kookzone is nu warmhoudzone (fig.7).
pos.1
pos.2
0
Vermogensbegrenzingen Indien de installateur, wegens niet toereikende grootte van de groepzekeringen, een vermogensbegrenzing toegepast heeft, dan ontstaat de volgende situatie: Begrenzingstand 1 Bij gelijktijdig gebruik van de twee voorste zones is het maximale vermogen van die zones begrensd. De twee achterste zones kunnen echter wel met maximum vermogen werken. Begrenzingstand 2 Er kunnen niet meer dan twee zones, de twee voorste of de twee achterste, met maximum vermogen werken. Bij het gebruik van meer dan twee zones tegelijk, wordt voor alle in gebruik zijnde zones het vermogen begrensd. Daardoor kan de benodigde kooktijd wat langer worden. In de betreffende indikator verschijnt afwisselend een "E" om aan te geven dat het vermogen automatisch begrensd is (fig.8).